9,6

Op basis van
350 reviews

Bel ons

toggle navigation

toggle navigation

RM Wonen

Medewerkers

MAAK KENNIS

Ons team staat altijd voor je klaar!

Rogier Snoek

Rogier Snoek

Register Makelaar Taxateur o.g.

“Het makelaarsvak is al bijna twintig jaar mijn passie. Mijn mobiele telefoon staat (bijna) nooit uit en ik houd van de hectiek en de afwisseling van mijn werk. Maar als ik thuis ben, ben ik thuis. Als echtgenoot en vader weet ik hoe belangrijk de rust van een goed (t)huis is. Ieder mens heeft zijn eigen woonwensen, dat snappen wij als geen ander. Vertel ze ons … dan kunnen we meteen aan de slag. Ik heb er nu al zin in!”

“No-nonsens, heel persoonlijk, enorm ervaren en toegewijd, super hulpvaardig, deskundig, zeer gedreven, enthousiast, bereikbaar ook buiten kantooruren”
Karen Spaans

Karen Spaans

Register Makelaar Taxateur o.g.

“Ik heb de mooiste baan van de wereld. Sinds 1997 heb ik honderden klanten geholpen bij de aan- of verkoop van hun huis. Zelf ben ik geboren en getogen in Scheveningen, waar ik een heel fijn huis vlakbij het strand heb. Ik ken de stad Den Haag op mijn duimpje. Ben je van plan een woning te kopen of verkopen? Als ‘mens’ besef ik maar al te goed: dat is behoorlijk spannend! Daarom neem ik graag je zorgen weg en help je tot je helemaal tevreden bent.”

“Persoonlijke begeleiding, deskundig advies, realistisch, betrouwbaar, oprecht, prettig in de omgang”

Contact ons