9,6

Op basis van
350 reviews

Bel ons

toggle navigation

toggle navigation

Informatie

Over RM Wonen

RM WONEN, DE MAKELAAR DIE JE ÉCHT VERDER HELPT!

WOON EN GENIET: een huis waar je je ook echt thuis kunt voelen. Een huis kopen of verkopen, dat doe je misschien twee of drie keer in je leven. En daarom is het belangrijk dat je de makelaar kiest die bij je past. Die zich kan inleven in jouw woonwensen, die je door het aan- of verkooptraject leidt, in de zoektocht naar je nieuwe droomhuis, of naar kopers voor het jouwe. Lokale kennis, eerlijk advies en snelheid van werken: daar ben je naar op zoek. En daarom zijn we ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar. Omdat we weten hoe belangrijk dat voor je is. Check onze reviews!


Vind je droomhuis, samen met ons


Graag praten wij vrijblijvend met je verder, of het nu gaat om de zoektocht naar je droomhuis of de verkoop van je woning. Met onze expertise in de huizenmarkt in de regio, kunnen wij je (vaak al in een vroeg stadium) woningen aanbevelen, die aansluiten op je woonwensen. Het gesprek kan eventueel in de avonduren of op zaterdag ingepland worden, zodat je niet speciaal vrij hoeft te nemen!

Meer dan welkom!

Sta je voor de aankoop of verkoop van een woning? Wij staan te popelen om je daarbij te helpen! Wij? Wij zijn Rogier Snoek en Karen Spaans – de eigenaren van RM WONEN – en officemanagers Carmen Klein, Marian de Jong, onze rotsen in de branding!!!
 

Onze deur en telefoonlijn staan voor je open!

Ons kantoor aan de Javastraat 293 is op werkdagen open van 9.00 tot 17.30 uur . Op zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 11.00 tot 15.30 uur. Bellen kan op telefoonnummer (070) 365 90 63 of stuur een mail naar thuis@rmwonen.nl

Heel graag tot ziens!

AANKOPEN | VERKOPEN | TAXATIES | ADVIES

Contact ons