9,6

Op basis van
350 reviews

Bel ons

toggle navigation

toggle navigation

Verkopen

Diensten

Verkopen

Je woning verkopen, dat doe je niet elke dag. Hoe handig is het dan om een fijne makelaar aan je zij te hebben die je met raad en daad bij staat. Samen gaan we ervoor om je woning tegen de best mogelijke prijs te verkopen. Van het presenteren van je woning en het begeleiden van de bezichtigingen tot aan het officiële gedeelte bij de notaris: wij zijn erbij! Dat doen we met 100% inzet en eerlijk advies.

Je huis verkopen in 7 stappen
 

Je woning verkopen, dat doe je niet elke dag. Hoe handig is het dan om een fijne makelaar aan je zij te hebben die je met raad en daad bij staat. Samen gaan we ervoor om je woning tegen de best mogelijke prijs te verkopen. Van het presenteren van je woning en het begeleiden van de bezichtigingen tot aan het officiële gedeelte bij de notaris: wij zijn erbij! Dat doen we met 100% inzet en eerlijk advies.

Wat kun je van ons verwachten in 7 stappen:


1. Kennismaking & vaststellen van de vraagprijs

Heel graag komt één van onze makelaars bij je langs om kennis te maken. In dit vrijblijvende gesprek bekijken wij je huis en lichten wij onze werkwijze toe.

De start van de verkoop van je huis is het bepalen van de vraagprijs. Onze makelaar taxeert je woning en let hierbij op de buurt, het soort woning, de technische staat en eventuele bijzonderheden. Ook de snelheid waarmee het huis verkocht moet worden, speelt een rol bij het vaststellen van de vraagprijs. Natuurlijk gaat dit in overleg met jou. Naar aanleiding van dit vrijblijvende gesprek maken wij een op maat gemaakte offerte maken met een indicatie van de waarde van uw woning.

2. Woningopname & verkoopplan

Wij beoordelen je woning aan de binnenkant en aan de buiten kant en geven waar nodig advies over zaken die op korte termijn verbeterd kunnen worden. Aan de hand van ons uitgebreide verkoopplan stellen wij de verkoopstrategie vast om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Zie ook de tips & trics voor het verkopen van je huis!

3. Presentatie van je woning

Wij vinden het belangrijk om je woning goed te presenteren en steken hier dan ook veel energie in. Onze professionele fotograaf maakt een uitgebreide fotoserie (met onder andere diverse 360gradenfoto’s). Ook maken wij altijd een woningvideo en een 2D en 3D-plattegrond van je woning. De verkooptekst met zorg en aandacht samen. Dit gaat altijd in overleg met jou. De tekst, foto’s en video presenteren wij op verschillende platforms. Naast de presentatie op Funda is je huis terug te vinden op 

onze website www.RMWONEN.nl en zetten wij sociale media zoals Facebook en Instagram in om je woning te presenteren. Ook in onze etalage is je woning terug te vinden. Dit om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken.

4. Bezichtigingen & biedingen

Nadat je woning op Funda en de andere platforms is gepubliceerd, volgen de eerste afspraken voor bezichtigingen. Je wordt hierover altijd uiterlijk 24 uur van tevoren geïnformeerd. In overleg kunnen we ook vaste tijdsblokken inplannen of bijvoorbeeld een Open Huis houden, om zo alle geïnteresseerden de kans te geven je woning te bezoeken. Wij begeleiden de bezichtigingen en brengen ons enthousiasme over je woning over aan de kandidaat-kopers. De bezichtigingen koppelen wij altijd aan je terug en de biedingen die volgen, bespreken we uitgebreid met je.

5. Verkoop & afronding

Nadat we de juiste koper(s) met de best mogelijke condities hebben gevonden leggen wij alle gemaakte afspraken en uiteraard de koopsom vast in een koopovereenkomst. Deze akte nemen wij helemaal met je door. Als alle partijen akkoord zijn met de concept-koopovereenkomst wordt het document door partijen ondertekend en naar de notaris gestuurd. Data van eventuele voorbehouden houden wij nauwlettend in de gaten en communiceren wij met de notaris en met jou.

6. Inspectie

Voordat we samen naar de notaris gaan, is de inspectie van de woning. Verkoper en koper gaan tijdens de inspectie samen door de leegstaande woning om te controleren of de woning wordt opgeleverd zoals afgesproken. Natuurlijk zijn wij erbij en nemen we meteen de meterstanden op.

7. Notaris

De laatste officiële stap is de juridische overdracht van de woning bij de notaris. Samen met de kopers neemt de notaris de leveringsakte door en nadat alle partijen de handtekening hebben gezet is de eigendomsoverdracht een feit en mogen we je feliciteren: je huis is verkocht!

Heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten!

Ervaringen

Nieuw bij RM Wonen

Aangekocht

Aangekocht

Volledig aanbod

Contact ons