Onze medewerkers

RM wonen NVM makelaars

Rogier Snoek
Rogier Snoek
Register Makelaar Taxateur o.g.
Register Makelaar Taxateur / Eigenaar.

“Het makelaarsvak is al bijna twintig jaar mijn passie. Mijn mobiele telefoon staat (bijna) nooit uit en ik houd van de hectiek en de afwisseling van mijn werk. Maar als ik thuis ben, ben ik thuis. Als echtgenoot en vader weet ik hoe belangrijk de rust van een goed (t)huis is. Ieder mens heeft zijn eigen woonwensen, dat snappen wij als geen ander. Vertel ze ons … dan kunnen we meteen aan de slag. Ik heb er nu al zin in!”
Karen Spaans
Karen Spaans
Register Makelaar Taxateur / Eigenaar

“Ik heb de mooiste baan van de wereld. Sinds 1997 heb ik honderden klanten geholpen bij de aan- of verkoop van hun huis. Zelf ben ik geboren en getogen in Scheveningen, waar ik een heel fijn huis vlakbij het strand heb. Ik ken de stad Den Haag op mijn duimpje. Ben je van plan een woning te kopen of verkopen? Als ‘mens’ besef ik maar al te goed: dat is behoorlijk spannend! Daarom neem ik graag je zorgen weg en help je tot je helemaal tevreden bent.”
Carmen Klein
Carmen Klein
Officemanager

“De hectiek van de vastgoedbranche, dat spreekt me het allermeest aan. Ik zorg voor regelmaat en rust op ons kantoor. Onze klanten maximale service bieden en onze makelaars ontzorgen: dat is mijn missie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de verhuur van woningen. Dus zoek je een huurwoning, dan weet je me te vinden. En ik zit regelmatig met mijn neus in de boeken, want ik volg de opleiding assistant register makelaar/taxateur.”
Christiane Fick-Tettero
Christiane Fick-Tettero
Officemanager

“Als dochter van een makelaar voel ik me helemaal thuis in de makelaardij. Elk verhaal van huizen en mensen is uniek. Ik ben er trots op dat ik daar deel van mag uitmaken. Om het hele proces van aankoop of verkoop soepel te laten verlopen, is mijn uitdaging – van de allereerste kennismaking tot aan de handtekening bij de notaris. Maar waar ik ook heel blij van word, is het verzinnen van creatieve acties, het bijhouden van onze sociale media en het schrijven van teksten.”