Mijn favorieten

Onze medewerkers

RM wonen NVM makelaars

Rogier Snoek
Rogier Snoek
Register Makelaar Taxateur o.g.
070 365 9063 06 2266 8049
Register Makelaar Taxateur / Eigenaar. Mijn dag is meestal druk bezet als ondernemer, makelaar, taxateur én vader/echtgenoot. Zoals u van een makelaar kunt verwachten staat de mobiel niet uit. Tegen de tijd dat ik ’s avonds thuiskom, ervaar ik zelf de rust van een goed (t)huis. Een eigenschap die voor mij een ‘must’ is in een woning. Iedereen heeft zijn eigen eisen waaraan een woning moet voldoen. Vertel het ons … dan kunnen we meteen aan de slag.
Karen Spaans
Register Makelaar Taxateur / Eigenaar Karen Spaans is een kei in haar vak. Niet alleen door jaren lange ervaring, maar ook door haar eigen woonervaring in Scheveningen. De gehele dag is zij aan het bezichtigingen en taxeren. Zij is een echte beroeps fanaticus.
Marian de Jong
Office manager. In de binnendienst voel ik mij als een vis in het water. Jarenlang ervaring geeft mij het vertrouwen dat ik op bijna alle vragen antwoord weet. Heerlijk die afwisseling! Van de telefoon naar koopovereenkomst en natuurlijk ondersteuning van de makelaars die veel al buiten de deur zijn. Blijft elke dag een super uitdaging.
Carmen Klein
Office manager. De hectiek van de vastgoedbranche zou ik niet kunnen missen. Ik zorg voor de regelmaat en rust zowel thuis als op kantoor. Ik draag mijn steentje bij aan 'woon en geniet' door iedereen happy te maken en te houden.
RM WONEN woon en geniet
RM WONEN woon en geniet
070-3659063
Ons Team. Wij staan graag voor u klaar.